AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-se së datës 31 Mars 2021 – “Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin e një skeletkurrikuli te ri”, komisioni pasi shqyroi dokumentacionin e aplikantëve vendosi të shpallë bashkëpunëtorë fitues për hartimin e skeletkurrikulit të ri të profilit mësimor “Programim”, Niv. IV i KSHK (në drejtimin “Teknologji informacioni dhe komunikimi”): 

Kleona Elezaj  Specialist i kategorise se ulet

Ornela Lala Cerpja   Specialist i kategorise se ulet

Loreta Polaj  Specialist i kategorise se mesme

Anisa Melishte   Specialist i kategorise se mesme

Ina Hoxha Specialist i kategorise se mesme

Tirane me 12 Prill 2021

Leave a comments