AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 19 Prill2021: “per hartimin e programit orientues të nivelit”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Mirëmbajtje ndërtesash, Niveli III në KSHK
  1. Adriana Lajthia Specialiste e kategorise se Ulet
  2. Silvana Pavaci Specialiste e kategorise se Larte
  3. Safie Sina   Specialiste e kategorise se Larte

Tirane me 26 Prill 2021

Leave a comments