AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 12 Maj 2021: “per hartimin e standardit te profesionit”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Hidraulik
  1. Ilir Agolli Specialist i kategorise se ulet
  2. Mimoza Myderizi Specialist i kategorise se larte
  3. Besnik Karaj Specialist i kategorise se larte
  4. Manjola Sharkaj Specialist i kategorise se larte
  5. Vojsava Delilaj Specialist i kategorise se larte

Tirane me 21 Maj 2021
De bedste kister inden for bodybuilding – brystdagstræning kamagra chewable frugt bedste bodybuilding app arkiver jefit – 1 gym / hjemme træning app.

Leave a comments