AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar ne njoftimin e ne faqen e AKAFPK-se, njoftim i dates 5 korrik 2021 per bashkepunetore te jashtem ne fushen e hartimit te standardit te profesionit, komisioni i mbledhur pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve, vendosi te shpalle fitues:

  1. Peshkatar

Nazmi Kokomani – Specialist i kategorise se Larte

Hamdi Domi- Specialist i kategorise se Larte

Llambi Huta- Specialist i kategorise se Larte

Gazmend Sina- Specialist i kategorise se Larte

Ylli Qevani – Specialist i kategorise se Larte

ndersa per “Veteriner i mesem” shtyhet njoftimi deri ne daten 16.07.2021 ora 14.00

Tirane me 12 Korrik 2021

Leave a comments