AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin, beri vleresimin e kandidateve dhe vendosi te shtyje njoftimin per hartimin e bankes se testit ” Peshkim niveli III ne KSHK” deri ne dates 04.10.2021.

Tirane me 24 shtator 2021

Leave a comments