AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Komisioni i ngritur, mbasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve, vendosi te shpalle fitues per hartimin e standardit te profesionit “Teknik Gjeodet”

  1. Erjon Lala – Specialist i kategorise se Larte
  2. Kliton Nenaj – Specialist i kategorise se Larte
  3. Sashenka Avrami – Specialist i kategorise se Larte
  4. Xhevahir Aliaj – Specialist i kategorise se Larte
  5. Mariglen Pajollari – Specialist i kategorise se Mesme

Tirane me 18 Tetor 2021

Leave a comments