AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 17 Janar 2022 ” per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e standardit te kualifikimit profesional” vendosi te shpalle fitues:

Gjeodezi, Niveli IV ne KSHK

  1. Erjon Lala – Specialist i kategorise se Larte
  2. Mariglen Pajollari – Specialist i kategorise se Mesme
  3. Xhevahir Aliaj – Specialist i kategorise se Larte
  4. Kliton Nenaj -Specialist i kategorise se Larte

Tirane me 24 Janar 2022

Leave a comments