AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 24 Janar 2022 ” per rishikimin e programeve orientuese per provimin e nivelit te kualifikimit profesional ” vendosi te shpalle fitues:

Termohidraulike Niv II ne KSHK

  1. Besnik Karaj -Specialist i nivelit te larte
  2. Rezana Bushi (Lika) -Specialist i nivelit te mesem
  3. Mimoza Myderizi -Specialist i nivelit te larte
  4. Ilir Agolli -Specialist i nivelit te ulet

Gjeodezi Niv IV ne KSHK shtyhet deri ne daten 04.02.2022 ora 14:00

Tirane me 31 Janar 2022

Leave a comments