AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 24 Janar 2022 ” per rishikimin e programeve orientuese te provimit te Matures Shteterore Profesionale ” vendosi te shpalle fitues:

Gjeodezi  shtyhet deri ne daten 04.02.2022 ora 14:00

Tirane me 31 Janar 2022

Leave a comments