AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 31 Janar 2022 ”  per rishikimin e programeve orientuese te provimit te Matures Shteterore Profesionale  ” vendosi te shpalle fitues:

Gjeodezi

  1. Xhevair Aliaj -Specialist i nivelit te larte
  2. Kliton Nenaj -Specialist i nivelit te larte
  3. Vjollca Drazhi -Specialist i nivelit te mesem

Tirane me 07/02/2021

Leave a comments