AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 7 Mars 2022: “Për hartimin e standardit te Kualifikimit Profesional “Pyje” Niveli II ne KSHK (rishikim), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe
vendosi të shpallë fitues:

  1. Abdulla Diku – Specialist i Nivelit te Larte
  2. Majlinda Sekja (Cala)- Specialist i Nivelit te Larte
  3. Gjon Fierza – Specialist i Nivelit te Larte
  4. Elsa Bushati (Jakova) – Specialist i Nivelit te Larte

Tirane me 17 Mars 2022

Leave a comments