AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 11 Prill 2022: “Për hartimin e hartimin e Programeve Orientuese per provime te niveleve te Kualifikimeve Profesionale, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Bashkëpunëtorë për hartimin e Programeve Orientuese per provime te niveleve te Kualifikimeve Profesionale “Dizenjim Mode” Niv IV ne KSHK
  1. Anila Zajmi – (specialiste e kategorisë së lartë)
  2. Lejla Hakiraj – (specialiste e kategorisë së lartë)
  3. Teodora Dashu – (specialiste e kategorisë së mesme)

Tirane me 19 Prill 2022

Leave a comments