AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 12 Prill 2022: “Për hartimin e Standardit të Profesionit “Mësimdhënës të kulturës profesionale në AFP”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Bashkëpunëtorë për hartimin e Standardit të Profesionit “Mësimdhënës të kulturës profesionale në AFP”
  1. Alma Ferhati – (specialiste e kategorisë së lartë)
  2. Dorina Rapti – (specialiste e kategorisë së lartë)
  3. Mirela Andoni – (specialiste e kategorisë së lartë)
  4. Mirela Sarja – (specialiste e kategorisë së lartë)
  5. Ermira Mani – (specialiste e kategorisë së lartë)

Tirane me 22 Prill 2022

Leave a comments