AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 16 Maj 2022: “ Kerkohen bashkepunetore per hartimin e Standardit te Kualifikimit Profesional”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

Per hartimin e Standardit te kualifikimit profesional “Sherbime elektro-auto, Niveli III ne KSHK (rishikim)”

1. Andrea Kerkeshi – Specialist i Nivelit te Larte

2. Vojsava Delilaj- Specialist i Nivelit te Larte

3. Emiranda Findiku Spahiu- Specialist i Nivelit te Larte

4. Leonard Koci- Specialist i Nivelit te Larte

5. Fuat Sinaj – Specialist i Nivelit te Larte

Tirane me 30 Maj 2022

 

 

Leave a comments