AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 19 Maj 2022: “Për hartimin e dy programeve të kualifikimit të mësimdhënësve të kulturës profesionale në AFP”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

  • Bashkëpunëtorë për hartimin e dy programeve të kualifikimit të mësimdhënësve të kulturës profesionale në AFP
  1. Renata Puleri (Zaimi)– (specialiste e kategorisë së lartë)
  2. Mirela Sarja (Cenaj) (Meti) – (specialiste e kategorisë së lartë)
  3. Aida Gjinaj (Kola) – (specialiste e kategorisë së lartë)
  4. Ermira Mani – (specialist i kategorisë së lartë)
  5. Mirela Andoni – (specialist i kategorisë së lartë)

Leave a comments