AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 12 shtator 2022 për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e Standardit të Kualifikimit Profesional, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: 

Për hartimin e Standardit të Kualifikimit Professional  “Shërbimet sociale dhe shëndetësore”, Niveli II në KSHK (Rishikim):  

  1. Arkida Hysenaj – specialist i kategorisë së lartë 
  2. Redinela Azizaj – specialist i kategorisë së lartë 
  3. Mimoza Vidrica  – specialist i kategorisë së lartë 
  4. Sadie Gjana – specialist i kategorisë së lartë 
  5. Elidona Elezaj (Ukshini) – specialist i kategorisë së mesme 
  6. Dorentina Hysa – specialist i kategorisë së mesme 

Tiranë më, 21 shtator 2022 

Leave a comments