AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 11 nëntor 2022: “Për hartimin e 1 skeletkurrikuli të ri të arsimit profesional për vitin shkollor 2022-2023”, komisioni bëri vlerësimin e
kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
Bashkëpunëtorë për hartimin e Skeletkurrikulit të ri “Ujësjellës – kanalizime”, Niv. III i KSHK, të drejtimit mësimor “Termohidraulikë””.
1. Mimoza Myderizi (specialiste e kategorisë së lartë)
2. Besjon Brahaj (specialist i kategorisë së lartë)
3. Ilir Agolli (specialist i kategorisë së ulët)
4. Rezana Bushi (specialiste e kategorisë së mesme)
5. Ejona Zogu (specialiste e kategorisë së lartë)

Leave a comments