Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 27 qershor 2023 për validimin e 3 grupeve të skeletkurrikulave të Arsimit Profesional, për vitin shkollor 2023-24, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
Për validimin e grupit të skeletkurrikulave fushës së Teknologjisë ushqimore: (i) profili “Teknologji e përpunimit të brumërave”, Niv. III i KSHK; (ii) profili “Teknologji e përpunimit të qumështit”, Niv. III i KSHK; (iii) profili “Teknologji e prodhimit të pijeve”, Niv. III i KSHK:
- Nikolina Shahu (specialiste e kategorisë së ulët)
- Valbona Allaisufi (specialiste e kategorisë së lartë)
- Manjola Purrizo (specialiste e kategorisë së lartë)
- Erjon Lala (specialist i kategorisë së lartë)
- Alma Golgota (specialiste e kategorisë së lartë)
- Diana Bardhi (specialiste e kategorisë së lartë)
- Gentian Seitaj (specialist i kategorisë së lartë)
- Dritan Ajdinaj (specialist i kategorisë së lartë)
- Alfred Turku (specialist i kategorisë së mesme)
- Elis Muça (specialist i kategorisë së mesme)