AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 01 Gusht 2023, për bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikimin e standardit të kualifikimit profesional “Riparime tё pajisjeve elektroshtёpiake”,  niveli III në KSHK (rishikim)  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:  “Riparime tё pajisjeve elektroshtёpiake”, niveli III në KSHK (rishikim) 
  1. Myzejen Menkulazi – (Majollari) – specialist i kategorisë së lartë
  2. Emanuela Shkupi (Shehaj) – specialist i kategorisë së lartë
  3. Jovana Hebibasi – specialist i kategorisë së mesme
  4. Gazmend Xhafa – specialist i kategorisë së ulët
 Tiranë më 09.08.2023

Leave a comments