AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 08 gusht 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm  për rishikimin e 2 Skeletkurrikulave të Arsimit Profesional,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
  1. Për rishikimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Sigurime”, Niv. IV i KSHK (2 vjeçar). 
  1. Elona Hoxha (specialiste e kategorisë së lartë)
  2. Florije Bega (specialiste e kategorisë së lartë)
  3. Silvana Kotja (specialiste e kategorisë së lartë)
  4. Anila Nanaj (Bani) (specialiste e kategorisë së lartë)
  1. Për rishikimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Sipërmarrje e agjencisë turistike”, Niv. IV i KSHK (2 vjeçar). 
  1. Elona Hoxha (specialiste e kategorisë së lartë)
  2. Florije Bega (specialiste e kategorisë së lartë)
  3. Silvana Kotja (specialiste e kategorisë së lartë)
  4. Anila Nanaj (Bani) (specialiste e kategorisë së lartë)
 

Leave a comments