AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 2 tetor 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm  për hartimin e 2 Programeve të Kurseve të Unifikuara të Formimit Profesional, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
 1. Për hartimin e programit të Kursit të Unifikuar “Zhvillim front end”.
 2. Loreta Polaj (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Jetmir Shtjefni (specialist i kategorisë së mesme)
 4. Anisa Melishte (specialiste e kategorisë së mesme)
 5. Kleona Elezaj (specialiste e kategorisë së mesme)
 6. Besmir Kanushi (specialist i kategorisë së mesme) 
 1. Për hartimin e programit të Kursit të Unifikuar “Hedhje të dhënash”.
 2. Loreta Polaj (specialiste e kategorisë së lartë)
 3. Jetmir Shtjefni (specialist i kategorisë së mesme)
 4. Anisa Melishte (specialiste e kategorisë së mesme)
 5. Kleona Elezaj (specialiste e kategorisë së mesme)
 6. Besmir Kanushi (specialist i kategorisë së mesme)

Leave a comments