AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 30 tetor 2023 për specialistë të jashtëm për rishikimin/hartimin e standardeve të profesioneve: “Kamarier-banakier”, “Nëpunës i guidave turistike”, “Recepsionist”, “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit”, “Punonjës i kualifikuar në hotel dhe restorant” dhe “Pastiçier” (hartim), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: “Kamarier – banakier”: 
 • Arbër Hala – Specialist i kategorisë së lartë
 • Gerando Dema – Specialist i kategorisë së mesme
 • Enea Shyti – Specialist i kategorisë së mesme
 • Besim Xhaja – Specialist i kategorisë së lartë
 • Kosta Kole – Specialist i kategorisë së ulët 
“Nëpunës i guidave turistike”: 
 1. Donald Vogli Specialist i kategorisë së lartë
 2. Alma Ferhati Specialist i kategorisë së lartë
 3. Adrian Mitrovasili Specialist i kategorisë së lartë
 4. Silvana Bushi Specialist i kategorisë së lartë
 5. Lytfi Alliu Specialist i kategorisë së ulët
“Recepsionist”: 
 1. Donald Vogli Specialist i kategorisë së lartë
 2. Fjorentina Kushta Specialist i kategorisë së lartë
 3. Gerando Dema – Specialist i kategorisë së mesme
 4. Besim Xhaja – Specialist i kategorisë së lartë
 5. Altin Çupi Specialist i kategorisë së lartë
 “Punonjës i kualifikuar në hotel dhe restorant”: 
 1. Donald Vogli Specialist i kategorisë së lartë
 2. Arbër Hala – Specialist i kategorisë së lartë
 3. Mukades Memajdini – Specialist i kategorisë së lartë
 4. Gerando Dema – Specialist i kategorisë së mesme
 5. Besim Xhaja – Specialist i kategorisë së lartë
 6. Kosta Kole – Specialist i kategorisë së ulët 
Shënim: Aplikimet për standardet e profesionit: “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit” dhe “Pastiçier” shtyhen për një afat tjetër për mungesë aplikimesh.

Leave a comments