AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]


/

December 1 2023
Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” Durrës 

Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” Durrës  Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT-K51703523GDokument Akreditimi:Kategoria: Arsim ProfesionalTipi: PublikStatusi: AktivAdresa: Lagja 14, Shkozet, DurrësTel: 052264528Email: bcelant@yahoo.com Website: www.beqircela.edu.al

Read More

/

December 1 2023
Shkolla e Mesme Teknologjike “Hysen Cela” Durrës​

Shkolla e Mesme Teknologjike “Hysen Çela” DurrësTë dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT- L51327751JDokument Akreditimi:Kategoria: Arsim ProfesionalTipi: PublikStatusi: AktivAdresa: Lagja 16 Rruga “Mbreti Gent”, Durrës Tel: 052900220 / 0692883344Email: hcelamp@yahoo.comWebsite: http://hysencela.vet.al/    httpss://hysenceladurres.wwwbly.com 

Read More

/

December 1 2023
Shkolla e Mesme Profesionale Kamëz

Shkolla e Mesme Profesionale Kamëz Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT-L51327451RDokument Akreditimi:Kategoria: Arsim ProfesionalTipi: PublikStatusi: AktivAdresa: Rruga “Montreal “ KamezTel: 0685001737Email: shkollaprofesionalek@gmail.com   Website: http://shkollamfckamez.com/ 

Read More

/

December 1 2023
Shkolla e Mesme Teknike Elektrike “Gjergj Canco”​

Shkolla e Mesme Teknike Elektrike “Gjergj Canco” TiranëTë dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT-K517170121Dokument Akreditimi:Kategoria: Arsim ProfesionalTipi: PublikStatusi: AktivAdresa: Rruga “Bernardin Palaj”, TiranëTel: 042485858Email: teknikeelektrike@hotmail.com Website: https://gjergjcanco.edu.al/

Read More

/

December 1 2023
Qendra Multifunksionale “New Generation”

Qendra Multifunksionale “New Generation”Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: “Arilta B, New Generation” NIPT: J61814029NDokument Akreditimi:Kategoria: Arsim ProfesionalTipi: PrivatStatusi: AktivAdresa: Rruga e Dibrës, mbrapa Komisariatit Nr.4, Rezidenca Tower Bridge, Kulla3, Tiranë Tel: +35542421840Email: info@newgeneration-al.com Website: www.newgeneration-al.com

Read More

/

November 23 2023
Njoftim për fitues i datës 21 nëntor 2023, për bashkëpunëtorë për hartimin/rishikimin e 2 Programeve të Kurseve të Unifikuara të Formimit Profesional

Bazuar njoftimet e shpallura në faqen e AKAFPK, të datës 6 nëntor 2023 për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin/rishikimin e 9 programeve të kurseve të unifikuara të FP dhe të datës 13 nëntor 2023, për shtyrjen e fatit të...

Read More

/

November 17 2023
Njoftimi i dates 16 Nentor 2023 – për specialistët e jashtëm fitues për hartimin/rishikimin e standardeve të profesioneve “Pastiçeri” dhe “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit”

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 8 nëntor 2023 për specialistë të jashtëm për rishikimin/hartimin e standardeve të profesioneve: “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit” dhe “Pastiçier” (hartim), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve,...

Read More

/

November 17 2023
Njoftimi fituesish i dates 16 Nentor 2023 – për specialistët e jashtëm fitues për hartimin/rishikimin e standardeve të profesioneve “Pastiçeri” dhe “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit”

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 8 nëntor 2023 për specialistë të jashtëm për rishikimin/hartimin e standardeve të profesioneve: “Nëpunës në agjencitë e udhëtimit” dhe “Pastiçier” (hartim), komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve,...

Read More

/

November 16 2023
Njoftim për fitues i datës 13 nëntor 2023, për bashkëpunëtorë për hartimin/rishikimin e 9 Programeve të Kurseve të Unifikuara të Formimit Profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 6 nëntor 2023, si bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin/rishikimin e 9 Programeve të Kurseve të Unifikuara të Formimit Profesional, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë...

Read More