AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Kualifikimi i vazhduar i mësimdhënësve të AFP

Kreu > Çfare ofrojmë > Zhvillimi i Vazhduar Profesional > Kualifikimi i vazhduar i mësimdhënësve të AFP

Procedurat dhe Rregullat e provimit te Kualifikimit

Njoftim per provimet e kualifikimit te mesimdhenesve te AFP-2022-Lista

Udhezim nr 21 date 27.06.2022